Relatiecoaching

Hoe was het ook alweer tussen ons? Zijn we elkaar tijdens het verversen van de pampers, de schooluitjes en de werkvergaderingen een beetje kwijtgeraakt? Waarom eindigen al onze gesprekken in een machtsstrijd?

Zoek je naar verfrissing? Naar een manier om het vuur weer wat op te poken en de liefde weer tastbaar te maken? Wil je de verbinding tussen jullie onderzoeken en indien mogelijk herstellen?

Coach Ward Deckers (°1953) en relaxatietherapeut Monique van Bokhoven (°1971) bieden je begeleiding bij het zoeken naar nieuwe aanknopingspunten. We werken graag samen. Omdat we uitgaan van de gezamenlijke kracht van het mannelijke en vrouwelijke in een relatie. En omdat we merken dat de gecombineerde fysieke, emotionele en mentale aanpak een beter resultaat oplevert.

Een sessie duurt ongeveer 1,5 uur.


Ward Deckers

Wie is Ward?

Van huis uit maatschappelijk werker. Was jarenlang journalist bij radio en tv. Volgde een opleiding bij het ITIP (www.itip.nl). Empathisch, analytisch, beschouwend, rustig, vrolijk en levensgenieter. Werkt veel met mannen en ziet hen tobben in het leven en de liefde.  Helpt bij verbinden vanuit eigen kracht (in de breedste zin van het woord). Werkt sinds 2011 als zelfstandig coach.

 

Wie is Monique?

Hoe communiceer je en wat laat je lichaam zien? Wat zijn de non-verbale signalen en wat zijn de onderstromen? Wat zeg je nou écht? Wat beweegt jou? Monique vindt het enorm boeiend. Ze is bekwaam in het onderzoeken en bekijken van lichaam en geest. Eerst bijna 15 jaar als journalist en tekstschrijver voor radio, tv, kranten en tijdschriften. 

Ondertussen kriebelde het van binnen. Want ze wilde mensen op een andere en zachtere manier ontmoeten. Vandaar dat ze vanaf 2001 een zesjarige opleiding volgde in emotioneel lichaamswerk, psychologie en meditatie. Vulde dit (en vult dit nog steeds) aan met massage, reflexologie, mindfulness (…en levenservaring).

Tussendoor kwam de liefde op haar pad, gooide ze haar leven definitief over een andere boeg en verhuisde naar België. Hier werkt ze sinds 2008 als relaxatiecoach. Ziet vooral cliënten die in de dagelijkse ratrace zichzelf dreigen te verliezen. Van jonge moeders tot en met overwerkte zakenlieden. Je bent meer dan welkom.

Specialisten