Laurence De Backer

Loopbaan -en burn-out coach - Studiekeuze begeleider

In 2006 startte Laurence een paramedische praktijk vita-antwerpen die al snel uitgroeide tot een gerenomeerd centrum rondom Antwerpen.  Maar Laurence had nood aan een nieuwe uitdaging.

Dankzij haar vorige ervaringen heeft zij besloten om een opleiding te volgen als coach met de bedoeling de anderen te helpen.

Bedrijfscoaching en loopbaanbegeleiding, maar vooral het begeleiden van mensen die een (pre) burn-out of negatief zelfbeeld hebben, of last hebben van perfectionisme behoren tot haar activiteiten.

Coaching

Wat?

“Coachen is een menselijke vorm van support.”
Coaching helpt de coachee een breder zicht te krijgen op de situatie waarin hij leeft, werkt.

Hoe?

De coachee gaat eigenlijk als in een spiegel voor zijn eigen situatie kijken. Als gevolg, gesteund door de technieken van de coach, gaat hij de oplossingen zelf naar voor schuiven.
De coach betuigt zijn betrokkenheid, de coachee wordt geïnspireerd.

Aanbod Coaching


Laurence De Backer biedt de volgende mogelijkheden aan:

Voor wie?

Coaching is voor iedereen. Van arbeider tot bediende, van huisvrouw tot manager alsook voor studenten.

Behandelingen

Burnout coaching

Met een pre burn-out of burn-out komt zowel je lichaam als je geest in de rode zone. Je bent moe, prikkelbaar, je hebt concentratieproblemen en angst. Ook slaap je slecht en je mijdt sociaal contact. Genieten komt niet meer aan de orde. Dan is het tijd om even stil te staan.

Meer over Burnout coaching?

Studiekeuze begeleiding

Jongeren (vanaf 15j) die een studiekeuze moeten maken, twijfelen soms en blijven vaak tijdens hun studies met een onzeker gevoel na hun keuze. De juiste keuze van je studie/beroep is echter essentieel voor je hele loopbaan om een maximale tevredenheid te behouden.

Meer over Studiekeuze begeleiding?