Op Adem Komen, een cursus voor jonge moeders

Gefeliciteerd met de geboorte van je kindje! De bevalling is een intens moment dat nog vers in je geheugen ligt. Bovendien ben je Moeder geworden. Heerlijk en fantastisch. Tegelijkertijd soms vermoeiend en verwarrend.

De kracht van een moeder heb je nog maar net in jezelf ontdekt. Tevens voel je ook meer dan ooit je kwetsbaarheid. Hormonale schommelingen, gebroken nachten, emotionele achtbanen en trotse momenten vol liefde wisselen elkaar af.

Straks ga je weer werken. Weer gewoon je normale leven in. Maar wie ben je sinds de geboorte van je kindje? Welke brug ben je overgestoken van vrouw naar moeder?

En misschien wil je het wel helemaal anders gaan aanpakken? Maar hoe en waar vind je aanknopingspunten?

Vanuit mijn eigen ervaring en de vrouwen die ik in de praktijk zie, heb ik een korte ‘cursus’ in zes delen geschreven. We staan stil bij jouw life-event. Bij het lijf dat weer van jou mag worden. Bij de diverse gevoelens die het verse moederschap bij je kunnen oproepen. De geboorte van jezelf als moeder.

Via ademhaling, meditatie, massages en oefeningen. Elke bijeenkomst “werken” we rond een thema. In kleine groepjes van circa vier vrouwen waardoor het prettig en veilig is om te delen wat je onderweg tegenkomt. Een moment om even tot jezelf te komen.

Matjes zijn aanwezig. 

Enkel een grote badhanddoek en makkelijk zittende kledij mee te nemen. 

Pen en papier.

Anderhalf uur. Zes keer in totaal. 90 euro per serie (vooraf te betalen). 

Koffie thee inbegrepen. 

Pen en papier.

Anderhalf uur. Zes keer in totaal. 90 euro per serie (vooraf te betalen).

Koffie thee inbegrepen.

Specialisten